VI SØGER EN STUDERENDE TIL STILLINGEN MARKET RESEARCH ANALYST

×

Warning message

Missing Background Image in the Global Full Section. Please make sure the file is exist in your system.

Market Research Analyst

 

Har du flair for at skabe relationer, og vil du gerne bruge dine sprogkundskaber i praksis?

Kirstein er et internationalt konsulenthus, der rådgiver danske og internationale kapitalforvaltere bl.a. på baggrund af markedsundersøgelser. For at indhente data til undersøgelserne har vi brug for en engageret studerende, der er dygtig til sprog og har stærke kommunikative evner.

 

Jobbet

Dit arbejde består i at skabe og vedligeholde relationer til respondenter, der deltager i vores markedsundersøgelser. Vi beskæftiger os udelukkende med Business-to-Business, og de respondenter, du skal skabe relationer til, er således nogle, der i mange tilfælde kender os; der er ikke tale om salg. Du bliver en del af et specialiseret team, hvor der er plads til udvikling, og hvor du får specifikke ansvarsområder. Der er rig mulighed for at afprøve og udvikle dine kommunikative og sproglige evner.

Dine opgaver vil hovedsageligt bestå af:

- At foretage telefoninterviews med respondenter på tværs af Europa

- At arrangere møder og forberede mødemateriale

- Administration og research i forbindelse med udarbejdelsen af undersøgelser

- At kvalitetssikre den indsamlede data

 

Faglig og personlig profil

- Du læser på en videregående uddannelse

- Du er god til at formulere dig på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. Hvis du derudover kan tale fransk eller tysk er det en klar fordel, men det er ikke et krav

- Du er en dygtig kommunikator, som formår at skabe tillid og kontakt til mennesker – især gennem telefonen

- Du har gode samarbejdsevner, er systematisk i din arbejdsmåde og udviser selvstændighed og ansvarsfølelse

- Du har en stor portion gå-på-mod, er initiativrig og udadvendt af natur

 

Kirstein tilbyder

Som studentermedarbejder hos Kirstein vil du få et udfordrende og afvekslende job med mulighed for at sætte dit præg på virksomheden.  Vi har stor fokus på udvikling af vores medarbejdere, både fagligt og personligt, og vi tror på intern talentudvikling, hvilket giver medarbejderne en mulighed for at få en karriere i Kirstein.

Kirsteins kultur er præget af teamwork og vindermentalitet, og vi lægger stor vægt på samarbejde. Vi er en ung og dynamisk virksomhed med en åben og uformel omgangstone samt et godt socialt miljø.

Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt, der kan placeres i forhold til dine timer på studiet. Vi er fleksible, så længe arbejdstiden er inden for normal arbejdstid, men vi forventer også fleksibilitet fra din side i forbindelse med deadlines.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Market Research Consultant Sarah Henriksen på 33 18 99 69 eller pr. e-mail: s.henriksen@kirstein.as.

Send en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for og kvalifikationer til jobbet, CV og evt. karakterudskrift fra dit studium pr. e-mail til info@kirstein.as senest d. 6. maj 2018.

CONTACT

Copenhagen Office
Kristen Bernikowsgade 6, 2.
DK-1105 Copenhagen
Phone: +45 3391 9050
Email: info@kirstein.as

Boston Office
225 Franklin Street
Suite 2600
Phone: +1 617 217 2840

About Kirstein A/S

Kirstein A/S advises asset managers on how to strengthen their business and has consulted some of the largest Danish and international managers through more than a decade. We function as a strategic and operational partner, and our collaboration is customised to the needs of the individual manager. Our consultants are all investment professionals, and working with us means gaining access to direct and personal advice.

Latest News

CASPER HAMMERICH, CAIA APPOINTED DIRECTOR

INVESTMENT CONSULTANT

BENELUX RESEARCH - WHAT SHOULD ASSET MANAGERS FOCUS ON?