Uafhængig forvalterudvælgelse og overvågning

Udvælgelse og overvågning af kapitalforvaltere

Kirstein Selection foretager både søgninger efter kapitalforvaltere og overvåger allerede valgte forvaltere. Afdelingens dedikerede team på seks personer har mere end 15 års erfaring i udvælgelse af kapitalforvaltere, analyser af markedsaktiviteter og performance samt overvågning af udvalgte forvaltere.

Vi rådgiver danske og internationale kapitalforvaltere samt institutionelle investorer, der selv har det taktiske og strategiske overblik, og som ønsker assistance og input til dele af strategien.

Vores rådgivning, der er baseret på kvantitative og kvalitative analyser, vores omfattende database med indblik i mere end 6500 produkter fra ca. 800 kapitalforvaltere og mere end 300 årlige møder med kapitalforvaltere, tilfører betydelig og dokumenteret værdi vores kunder.

 

KORT OM KIRSTEIN A/S

Kirstein A/S er en konsulentvirksomhed, der rådgiver professionelle kunder om investeringer og strategi. Vi er uafhængige og går aldrig på kompromis med vores princip om uafhængighed. Efter mere end 20 år på markedet har vi konsolideret os selv som den førende finansielle konsulent i Danmark og har også opnået en betydelig position i udlandet. Vi tilbyder høj analytisk ekspertise, fleksibilitet og målrettede løsninger til vores kunder, som hovedsageligt består af formueforvaltere, pensionskasser, banker og institutionelle investorer.

Seneste nyheder

BENEDICTE VIBE CHRISTENSEN TILTRÆDER I KIRSTEINS BESTYRELSE

Er du vores nye studentermedhjælper?

KIRSTEIN UDGIVER I ÅR SIN SYVENDE PENSIONSRAPPORT

Indblik

CASPER HAMMERICH I FINANSWATCH

KIRSTEIN FEJRER FORÅRET!

JAKOB HOMMEL TIL INSTITUTIONAL INVESTOR-KONFERENCE I STOCKHOLM