Ansvar

×

Advarselsmeddelelse

Missing Background Image in the Global Full Section. Please make sure the file is exist in your system.

Professionelt partnerskab

 

Som kunde i Kirstein A/S vil du opleve et professionelt partnerskab, hvor kunden er i centrum. Vi er uafhængige og agerer altid i den enkelte kundes interesse.

 

Code of Conduct

For at beskytte vores kunders interesse har vi indrettet os således, at risikoen for interessekonflikter er reduceret mest muligt. Vi har derfor udarbejdet en politik for håndtering af interessekonflikter, og bestyrelsen har formuleret et Code of Conduct, som beskriver principperne bag vores forretning. Hovedformålet er at identificere potentielle interessekonflikter, adressere dem og skabe transparens om, hvordan vi håndterer dem. Vores Code of Conduct kan efter anmodning udleveres til Kirsteins kunder. For yderligere information kontakt venligst adm. direktør Anne Mette Lytzen.

 

Privatlivspolitik

Databeskyttelse har høj prioritet i Kirstein A/S, og vi ønsker åbenhed og transparens om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Vi har derfor udarbejdet en privatlivspolitik, der forklarer, hvordan Kirstein A/S behandler og beskytter dine personoplysninger. Læs privatlivspolitikken her.

 

Selskabets advokat
Plesner Advokatpartnerselskab
Amerika Plads 37
2100 København Ø
CVR-nr. 38 47 79 35

 

Selskabets revisor
Beierholm Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Knud Højgaards Vej 9 
2860 Søborg
CVR-nr. 32 89 54 68


For mere information

 

Anne Mette Lytzen
Adm. direktør
+45 33 18 99 56
 

.

For mere information

 

Julie Sofie Thaning
Communication Consultant
+45 33 18 99 60

KONTAKT

Copenhagen Office
Kristen Bernikowsgade 6, 2.
DK-1105 Copenhagen
Phone: +45 3391 9050
Email: info@kirstein.as

Boston Office
225 Franklin Street
Suite 2600
Phone: +1 617 217 2840

KORT OM KIRSTEIN A/S

Kirstein A/S rådgiver kapitalforvaltere i at styrke deres forretning og har i mere end et årti været konsulent for nogle af de største danske og internationale forvaltere. Vi fungerer som en strategisk og operationel sparringspartner, og samarbejdet er skræddersyet og tilpasset den enkelte forvalters behov. Vores konsulenter er alle investeringsprofessionelle, og et samarbejde med os betyder, at kapitalforvalteren får adgang til direkte og personlig rådgivning.

Seneste nyheder

Kirstein's 25th Anniversary Seminar in London!

FINANSWATCH APPLIES KIRSTEIN'S “DECODING A MANAGER’S POTENTIAL” FRAMEWORK

KIRSTEIN HAR 25 ÅRS JUBILÆUM!