KIRSTEIN UDGIVER I ÅR SIN SYVENDE PENSIONSRAPPORT

Kirstein udgiver i år sin syvende pensionsrapport

 

I år udgiver Kirstein sin syvende rapport om markedrenteprodukter i den danske pensionsbranche. Rapporten har fokus på afkastanalyser på 1, 3 og 5 års sigt. Selskabernes afkast kvalificeres gennem vores viden om selskaberne, herunder en række indsamlede informationer om aktivallokering, strategi for valutaafdækning mv. Rapporten vil omhandle markedrenteprodukter fra såvel kommercielle selskaber som arbejdsmarkedspensioner samt markedsrentelignende produkter i form af lavgarantiprodukter.

I årets rapport har vi blandt andet fokus på forholdet mellem intern og ekstern forvaltning samt andelen af aktiv i forhold til passiv forvaltning. Yderligere indeholder rapporten information om selskabernes aktivallokering samt tendenser inden for branchen - herunder øget regulering, lavrentemiljø, omkostningsfokus, konsolidering og ESG.

 

Rapporten vil komme i to dele:

- Den første del vil indeholde analyser af afkast og overordnet aktivallokering. Denne del udkommer medio marts.

- Den anden del vil indeholde en nærmere analyse af forholdet mellem intern og ekstern forvaltning samt andelen af aktiv i forhold til passiv forvaltning. Denne del udkommer medio maj.

 

Den samlede pris for rapporterne er DKK 30.000 eksklusive moms.

Hvis du ønsker at vide mere, kontakt venligst Julie Thaning på 33 18 99 60.

KORT OM KIRSTEIN A/S

Kirstein A/S er en konsulentvirksomhed, der rådgiver professionelle kunder om investeringer og strategi. Vi er uafhængige og går aldrig på kompromis med vores princip om uafhængighed. Efter mere end 20 år på markedet har vi konsolideret os selv som den førende finansielle konsulent i Danmark og har også opnået en betydelig position i udlandet. Vi tilbyder høj analytisk ekspertise, fleksibilitet og målrettede løsninger til vores kunder, som hovedsageligt består af formueforvaltere, pensionskasser, banker og institutionelle investorer.

Seneste nyheder

ACCESSIBLE ASSETS IN THE NORDICS

KIRSTEIN STIFTER FONDSMÆGLERSELSKAB

VELKOMMEN TIL MIKKEL HANSEN!

Indblik

MINISEMINAR HOS KIRSTEIN IDAG!

SIMON'S FIRST DAY OF WORK AT OUR BOSTON OFFICE!

ALBERT LØCHTE IN IPE MAGAZINE