KIRSTEIN HAR UDNÆVNT CASPER HAMMERICH OG PHILIP RIISE TIL PRINCIPALS

Kirstein har udnævnt Casper Hammerich og Philip Riise til Principals

 

Titlen som Principal i Kirstein tildeles medarbejdere, der har ydet en ekstraordinær indsats gennem en årrække, og med titlen hører blandt andet et øget ansvar for forretningsudvikling og kundehåndtering samt internt mentoransvar for udvalgte kolleger.

Casper Hammerich, CAIA, er uddannet cand.merc.fir fra Copenhagen Business School og har været ansat i Kirstein i 7 år. Philip Riise er uddannet cand.polit (finance) fra Københavns Universitet og har været ansat i Kirstein i 4 år.

Både Casper og Philip er meget værdifulde medarbejdere i Kirstein og har gennem årene bidraget til udviklingen af virksomheden med deres dedikerede og målrettede indsats.

Vi ønsker dem begge stort tillykke med udnævnelsen og glæder os til det fremtidige samarbejde.

 

KONTAKT

Copenhagen Office

Kristen Bernikows Gade 6, 2.
DK-1105 Copenhagen

Phone: +45 3391 90 50
Email: info@kirstein.as

KORT OM KIRSTEIN A/S

Kirstein A/S rådgiver kapitalforvaltere i at styrke deres forretning og har i mere end et årti været konsulent for nogle af de største danske og internationale forvaltere. Vi fungerer som en strategisk og operationel sparringspartner, og samarbejdet er skræddersyet og tilpasset den enkelte forvalters behov. Vores konsulenter er alle investeringsprofessionelle, og et samarbejde med os betyder, at kapitalforvalteren får adgang til direkte og personlig rådgivning.

Seneste nyheder

VELKOMMMEN TIL TO NYE MEDARBEJDERE!

ER DU VORES NYE INVESTMENT CONSULTANT?

ACCESSIBLE ASSETS IN THE NORDICS