KIRSTEIN HAR UDNÆVNT CASPER HAMMERICH OG PHILIP RIISE TIL PRINCIPALS

Kirstein har udnævnt Casper Hammerich og Philip Riise til Principals

 

Titlen som Principal i Kirstein tildeles medarbejdere, der har ydet en ekstraordinær indsats gennem en årrække, og med titlen hører blandt andet et øget ansvar for forretningsudvikling og kundehåndtering samt internt mentoransvar for udvalgte kolleger.

Casper Hammerich, CAIA, er uddannet cand.merc.fir fra Copenhagen Business School og har været ansat i Kirstein i 7 år. Philip Riise er uddannet cand.polit (finance) fra Københavns Universitet og har været ansat i Kirstein i 4 år.

Både Casper og Philip er meget værdifulde medarbejdere i Kirstein og har gennem årene bidraget til udviklingen af virksomheden med deres dedikerede og målrettede indsats.

Vi ønsker dem begge stort tillykke med udnævnelsen og glæder os til det fremtidige samarbejde.

 

KORT OM KIRSTEIN A/S

Kirstein A/S er en konsulentvirksomhed, der rådgiver professionelle kunder om investeringer og strategi. Vi er uafhængige og går aldrig på kompromis med vores princip om uafhængighed. Efter mere end 20 år på markedet har vi konsolideret os selv som den førende finansielle konsulent i Danmark og har også opnået en betydelig position i udlandet. Vi tilbyder høj analytisk ekspertise, fleksibilitet og målrettede løsninger til vores kunder, som hovedsageligt består af formueforvaltere, pensionskasser, banker og institutionelle investorer.

Seneste nyheder

ACCESSIBLE ASSETS IN THE NORDICS

KIRSTEIN STIFTER FONDSMÆGLERSELSKAB

VELKOMMEN TIL MIKKEL HANSEN!

Indblik

MINISEMINAR HOS KIRSTEIN IDAG!

SIMON'S FIRST DAY OF WORK AT OUR BOSTON OFFICE!

ALBERT LØCHTE IN IPE MAGAZINE