KIRSTEIN AFDÆKKER UNIVERSET AF DANSKE INVESTORER OG DERES PRÆFERENCER

Kirstein afdækker universet af danske investorer og deres præferencer ved valg af balancerede mandater

 

Ønsker I som kapitalforvalter eller fondsmægler at få det fulde overblik over universet af danske investorer og deres præferencer ved valg af balancerede mandater? Kirstein vil afdække de danske investorers holdninger og adfærd i rapporten Dansk Intelligence 2017.

 

Dansk Intelligence 2017 er en omfattende analyse af 250+ institutionelle investorer,fordelt på 10 segmenter og indeholder et fuldt overblik over det danske investeringsunivers. Analysen giver et øjebliksbillede af, hvilke præferencer investorerne har ved valg af balancerede mandater, samt transparens om holdningsforskelle på tværs af de forskellige investorsegmenter.

Dansk Intelligence 2017 har til formål at bidrage til jeres positionering af balancerede mandater, samt øge forståelsen af mulighederne i det institutionelle marked. I vil derudover få en vurdering af jeres position relativt til en peer group af sammenlignelige danske kapitalforvaltere og en vurdering af sansynligheden for, at investorerne vil vælge jer fremadrettet.

Kirstein har i mere end et årti rådgivet nogle af de største danske og internationale kapitalforvaltere på baggrund af analyser af det institutionelle marked i 15 europæiske lande.  Vi har hvert år dialog med 550 institutionelle investorer, som tilsammen har EUR 4.500 mia. under forvaltning.

Hvis du ønsker at høre mere om Dansk Intelligence 2017, kontakt venligst Henrik Hoffmann-Fischer.

 

KORT OM KIRSTEIN A/S

Kirstein A/S er en konsulentvirksomhed, der rådgiver professionelle kunder om investeringer og strategi. Vi er uafhængige og går aldrig på kompromis med vores princip om uafhængighed. Efter mere end 20 år på markedet har vi konsolideret os selv som den førende finansielle konsulent i Danmark og har også opnået en betydelig position i udlandet. Vi tilbyder høj analytisk ekspertise, fleksibilitet og målrettede løsninger til vores kunder, som hovedsageligt består af formueforvaltere, pensionskasser, banker og institutionelle investorer.

Seneste nyheder

ACCESSIBLE ASSETS IN THE NORDICS

KIRSTEIN STIFTER FONDSMÆGLERSELSKAB

VELKOMMEN TIL MIKKEL HANSEN!

Indblik

MINISEMINAR HOS KIRSTEIN IDAG!

SIMON'S FIRST DAY OF WORK AT OUR BOSTON OFFICE!

ALBERT LØCHTE IN IPE MAGAZINE