Karriere

×

Advarselsmeddelelse

Missing Background Image in the Global Full Section. Please make sure the file is exist in your system.

Karriere i Kirstein

 

Som medarbejder i Kirstein bliver du del af en veletableret og international anerkendt virksomhed med store ambitioner. Du kommer til at arbejde for nogle af de største danske og internationale kapitalforvaltere, hvilket sætter store krav til dine kompetencer, og du vil blive en del af en virksomhed, der investerer i sine medarbejderes faglige og personlige udvikling. Du vil både have indflydelse på de ydelser, vi tilbyder kunderne, den rådgivning du yder direkte til kunden og håndteringen af dit daglige arbejde, og du vil få ansvar allerede fra første dag.

I Kirstein har vi en virksomhedskultur, der er præget af vindermentalitet, seriøsitet, ærlig dialog og godt humør. Vi yder vores bedste, fordi vi har en ambition om at udvikle virksomheden, og fordi vi lever af at yde det optimale for vores kunder. Den kultur, mener vi, gør både kunder og medarbejdere tilfredse

 

Seneste nyheder

KONTAKT

Copenhagen Office
Kristen Bernikowsgade 6, 2.
DK-1105 Copenhagen
Phone: +45 3391 9050
Email: info@kirstein.as

Boston Office
225 Franklin Street
Suite 2600
Phone: +1 617 217 2840

KORT OM KIRSTEIN A/S

Kirstein A/S rådgiver kapitalforvaltere i at styrke deres forretning og har i mere end et årti været konsulent for nogle af de største danske og internationale forvaltere. Vi fungerer som en strategisk og operationel sparringspartner, og samarbejdet er skræddersyet og tilpasset den enkelte forvalters behov. Vores konsulenter er alle investeringsprofessionelle, og et samarbejde med os betyder, at kapitalforvalteren får adgang til direkte og personlig rådgivning.

Seneste nyheder

Kirstein's 25th Anniversary Seminar in London!

FINANSWATCH APPLIES KIRSTEIN'S “DECODING A MANAGER’S POTENTIAL” FRAMEWORK

KIRSTEIN HAR 25 ÅRS JUBILÆUM!