Karriere

Karriere i Kirstein

 

Som medarbejder i Kirstein bliver du del af en veletableret og international anerkendt virksomhed med store ambitioner. Du kommer til at arbejde for nogle af de største danske og internationale kapitalforvaltere, hvilket sætter store krav til dine kompetencer, og du vil blive en del af en virksomhed, der investerer i sine medarbejderes faglige og personlige udvikling. Du vil både have indflydelse på de ydelser, vi tilbyder kunderne, den rådgivning du yder direkte til kunden og håndteringen af dit daglige arbejde, og du vil få ansvar allerede fra første dag.

I Kirstein har vi en virksomhedskultur, der er præget af vindermentalitet, seriøsitet, ærlig dialog og godt humør. Vi yder vores bedste, fordi vi har en ambition om at udvikle virksomheden, og fordi vi lever af at yde det optimale for vores kunder. Den kultur, mener vi, gør både kunder og medarbejdere tilfredse

 

Seneste nyheder

KORT OM KIRSTEIN A/S

Kirstein A/S er en konsulentvirksomhed, der rådgiver professionelle kunder om investeringer og strategi. Vi er uafhængige og går aldrig på kompromis med vores princip om uafhængighed. Efter mere end 20 år på markedet har vi konsolideret os selv som den førende finansielle konsulent i Danmark og har også opnået en betydelig position i udlandet. Vi tilbyder høj analytisk ekspertise, fleksibilitet og målrettede løsninger til vores kunder, som hovedsageligt består af formueforvaltere, pensionskasser, banker og institutionelle investorer.

Seneste nyheder

ACCESSIBLE ASSETS IN THE NORDICS

KIRSTEIN STIFTER FONDSMÆGLERSELSKAB

VELKOMMEN TIL MIKKEL HANSEN!

Indblik

MINISEMINAR HOS KIRSTEIN IDAG!

SIMON'S FIRST DAY OF WORK AT OUR BOSTON OFFICE!

ALBERT LØCHTE IN IPE MAGAZINE