About kirstein

Om Kirstein A/S

 

Kirstein A/S hjælper kapitalforvaltere med at styrke deres forretning og har gennem mere end et årti være konsulent for nogle af de største danske og internationale kapitalforvaltere. Jesper Kirstein etablerede Kirstein A/S (det daværende Kirstein Finansrådgivning) i 1993 efter en karriere som bl.a. børsmægler og bankdirektør. Udgangspunktet var rådgivning af virksomheder om deres finansielle mellemværender, men ret hurtigt blev produktpaletten udvidet med pensionsanalyse. Vi var således de første i Danmark til at indsamle regnskabsdata fra pensionsselskaberne, og det betyder, at vi som de eneste i Danmark i dag har regnskabsdata på alle pensionsselskaber siden 1990.

Vores fokus på pensionsselskaberne førte naturligt til en interesse for kapitalforvaltning og investeringsforeninger, og Kirstein var de første til at analysere reelle afkastdata for investeringsforeningerne i Danmark. I 2002 udarbejdede Kirstein sit første Investor Survey for danske og udenlandske kapitalforvaltere. Surveyet afdækkede danske investorers holdninger til investeringer og kapitalforvaltere. Hurtigt blev Norden indlemmet i universet af investorer efterfulgt af Benelux, Tyskland, Østrig og Schweiz, og i 2017 omfatter universet ca. 450 investorer fra hele Kontinentaleuropa. Samtidig har Investor Survey bevæget sig fra at være en årlig undersøgelse til at være en løbende konsulentydelse.

I maj 2015 åbnede vi et datterselskab i Boston med henblik på at styrke rådgivningen af vores kunder. Bostonkontoret står til rådighed for og servicerer den brede skare af danske og internationale kunder, som Kirstein har opbygget over årene. Kirsteins første medarbejder blev ansat i efteråret 1993, og siden er medarbejderskaren vokset stabilt med en mindre opbremsning over finanskrisen. Anne Mette Lytzen er administrerende direktør i Kirstein, og Jan Willers er direktør.

 

Seneste nyheder

KORT OM KIRSTEIN A/S

Kirstein A/S er en konsulentvirksomhed, der rådgiver professionelle kunder om investeringer og strategi. Vi er uafhængige og går aldrig på kompromis med vores princip om uafhængighed. Efter mere end 20 år på markedet har vi konsolideret os selv som den førende finansielle konsulent i Danmark og har også opnået en betydelig position i udlandet. Vi tilbyder høj analytisk ekspertise, fleksibilitet og målrettede løsninger til vores kunder, som hovedsageligt består af formueforvaltere, pensionskasser, banker og institutionelle investorer.

Seneste nyheder

ACCESSIBLE ASSETS IN THE NORDICS

KIRSTEIN STIFTER FONDSMÆGLERSELSKAB

VELKOMMEN TIL MIKKEL HANSEN!

Indblik

MINISEMINAR HOS KIRSTEIN IDAG!

SIMON'S FIRST DAY OF WORK AT OUR BOSTON OFFICE!

ALBERT LØCHTE IN IPE MAGAZINE